Case study: Fortune Coffee verdubbelt aantal leads met LiveChat Pro

Persoonlijke aandacht is een van de sterke punten van Fortune Coffee. Dat sluit ook aan bij hun product, want koffie brengt mensen samen en gesprekken op gang. Vanuit dat oogpunt hecht de leverancier veel waarde aan goede, persoonlijke service en aandacht. Met LiveChat Pro heeft Fortune Coffee dat qua chats ook voor elkaar gekregen. Het resultaat: zeer tevreden klanten en een verdubbeling van het aantal leads uit live chat.

De uitdaging

Fortune Coffee werkte met een grote live chat-leverancier die niet de persoonlijke, kwalitatieve dienstverlening kon bieden die paste bij hun organisatie. Het contact verliep via verschillende schijven, de chatscripts waren algemeen en er werden veel standaard antwoorden gegeven. Er werden minder leads gegenereerd dan Fortune Coffee verwachtte. Door het inzetten van live chat hoopten ze het tij te keren.

De uitdaging was om een live chatservice te vinden die het eigen personeel kon ontlasten, websitebezoekers op een persoonlijke manier te woord kon staan op een manier die past bij de warme uitstraling van Fortune Coffee met als doel meer leads te genereren.

De oplossing

Ze kwamen uit bij LiveChat Pro. Wij werken, net als Fortune Coffee, met korte lijnen en door onze kleine teams kunnen we uitstekend maatwerk leveren.

Nu nemen wij Fortune Coffee de live chat uit handen op werkdagen van 7.30 tot 23.00 uur. Ook op zaterdagen zit het team chat operators paraat om vragen te beantwoorden. Na het beantwoorden van product gerelateerde vragen, worden ze prospects gevraagd naar hun contactgegevens om teruggebeld of -gemaild te worden voor verdere uitleg.

Het resultaat

Sinds Fortune Coffee is begonnen hun live chat uit te besteden aan LiveChat Pro zijn het aantal leads verdubbeld. Een bijkomend voordeel is dat door de persoonlijke aandacht er meer positieve feedback komt van klanten en prospects die contact met hen hebben opgenomen.

Wil je graag verder lezen over hoe LiveChat Pro Fortune Coffee geholpen heeft om het aantal leads te verhogen? Lees dan hier de hele case study. Wil jij ook met je bedrijf meer leads binnenhalen en tegelijkertijd tijd en geld besparen? Neem dan met ons contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *