Lancering van My IT Crew

Een interne IT-afdeling opzetten en onderhouden kan soms lastig zijn. Het is vaak moeilijk om te bepalen hoeveel mensen je exact nodig hebt in het team; rond de overstap naar een nieuw systeem of tijdens een verhuizing heb je meer mensen nodig, maar als alles eindelijk goed loopt kun je weer met minder mensen verder. Daarbij komt dat sommige bedrijven te klein zijn voor een eigen IT-afdeling, maar wel IT-services nodig hebben. Voor al deze bedrijven hebben wij My IT Crew opgericht: een IT-dienst op afstand. Zo kun jij je kan richten op waar je goed in bent en wij voeren al je IT-werk voor je uit.

Ons werk kan uit uiteenlopende klussen bestaan. Zo helpen wij graag bij het juist instellen van software op een pc, laptop of mobiele telefoon, het instellen van een nieuw e-mailaccount of het volledig installeren en gebruiksklaar maken van een nieuwe pc. Geen klus is ons te ingewikkeld. We bieden service voor bedrijven met 10 werkplekken of meer, mobiele werkplekken en thuiswerkers meegerekend.

Flexibele, snelle en betrouwbare IT-service

Wat fijn is aan onze nieuwe dienst, is dat je niet gebonden bent aan een interne persoon die het aanspreekpunt is om contact met ons op te nemen. Alle teamleden kunnen ons direct bereiken. Daarnaast krijgen ze razendsnel een reactie: via chat zijn we binnen 10 minuten beschikbaar. Wachten tot een ticket behandeld is, hoeft dus niet. En we regelen alles op afstand. Het enige dat je nodig hebt, is een werkende internetverbinding.

IT-dienst voor een vast maandelijks bedrag

Bij My IT Crew betaal je een vast bedrag per maand en de service is maandelijks opzegbaar. Dat zorgt voor flexibiliteit en duidelijkheid in de financiën. Verder is My IT Crew tot wel 70% goedkoper dan het inhuren van een traditionele Managed Service Provider. Dit komt onder andere omdat we op afstand werken. Ook kom je niet voor kosten van een leaseauto of doorbetaling tijdens ziekte of vakantie te staan. Je betaalt niet per uur, maar per maand. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. En dat is wel zo makkelijk en voordelig.

Meer weten?

Extra hulp op maat is altijd handig. Daarom kun je ons altijd om advies vragen. We kunnen samen bekijken wat we precies voor je kunnen betekenen en welke prijs daarbij komt kijken. Bekijk onze FAQ-pagina voor veelgestelde vragen en het antwoord daarop. Staat jouw vraag er niet bij of wil je jouw persoonlijke situatie bespreken? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *